З 1 по 31 жовтня в рамвках Міжнародного місячника шкільних бібліотек,починаючи з 2014 року, започатковано щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек (наказ МОН України від 12.08.2014 № 931). Цюго року місячник присвячений видатному українському педагогоу-гуманісту, вченому зі світовим ім'ям В.О.Сухомлинському з нагоди 100-річчя від дня його народження. В нашій школи пройшли заходи

3Б 09.10.2018     
      Розпочався Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек з читання оповідань В.О.Сухомлинського на шкільному подвір’ї, погодні умови нам в цьому сприяли. Читання проводили з 3-Б класом, я , як бібліотекар на початку уроку розповіла дітям, чому наш захід відбувається саме на природі. Ознайомила про життя та творчість В.Сухомлинського. Класний керівник читала оповідання, після чого діти, обговорювали та відповідали на запитання. Дітям дуже сподобався такий урок.    




2А 12.10.2018    
Гасло Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини» тому і виникла ідея спільно з учнями 2-х класів провести урок праці та читання, на якому шкільний бібліотекар прочитала оповідання В.Сухомлинського, а діти власноруч з природного матеріалу та пластиліну зробили головних героїв. На початку уроку познайомили учнів з творчим шляхом педагога, науковця, письменника. В ході читання оповідань робились зупинки та ставились питання. Урок пройшов дуже цікаво.



 


2Б 16.10.2018
     А в 2-Б класі також дітей ознайомила з творчістю В.О.Сухомлинського, читала оповідання, ставила запитання, рекомендувала книжки з творами письменника. За основу взяли два оповідання про їжака та пенька. Роздали заготовки головних героїв, де діти користуючись кольоровим папіром, фломастерами, листям з дерев робили аплікацій.
 



















4А 26.10.2018
      Завершальним етапом у в проведенні Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек пройшов захід 26 жжовтня в 4-А класі, провели квес-гру «Загадкова кімната казок». Клас поділили на рівномірні команди. За допомогою завдань, підказок, кросворда  треба було відгадати назви оповідань В.О.Сухомлинського. Було два етапи. Кожній команді роздавались завдання, вирішивши його команда отримувала заощадження. Між основними завданнями задавались питання на кмітливість за яке команди отримували бали. Домашнім завданням було дано  намалювати героя з оповідання яке відгадували. Захід пройшов дуже вдало, всім сподобалось.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу