03 червня 2022  — останній день навчального року у школах нашого міста. Сьогоднішнє свято найбільше відрізняється від інших – подвір’я українських шкіл пусті, шкільні кабінети порожні, а дзвоника не чутно. Війна обібрала наших дітей.
      Війна розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи, відібрала радісний гомін святкової лінійки, але є те, що їй не під силу. Наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі завжди буде з нами.
     Я вітаю вас з закінченням навчального року, щиро дякую вам за ті колосальні зусилля, які довелося вам докладати для отримання знань в цьому році.
    Головне для кожного з вас зараз – бути у безпеці. Україна – багата держава. В нас є ліси, моря, жнива, ріки, гори, надра, але найголовніше багатство країни – її народ. Ви – майбутнє нашої держави. Бережіть себе, виховуйте в собі людину, ставайте професіоналами, аби Україна мала щасливе майбутнє, а ви жили у вільній та багатій країні.
    Вірю, що ви оберете найкращі для себе та нашої країни. Хай вам щастить, наші любі діти!
   Окрему подяку хочу висловлюю учням, які відвідували гурток журналістики ЮНКОР, за посиланням, можно переглянути сертифікати

https://drive.google.com/drive/folders/1aDAGegrv_JUcap1PJuwWKsLl6z5GCXhB?usp=sharing


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу